Sas 36B, 9200 Dendermonde
0471.91.32.22
info@kdvzonneschijn.be

Openingsuren

OPENINGSUREN

De openingsuren van
KDV SAS 36B en Begijnhoflaan 2

Het KDV Sas 36B is geopend van maandag tot vrijdag 7u tot 18u00, Begijnhoflaan 2 van 7u30 tot 18u30. Met uitzondering van de wettelijke feestdagen. Er is een sluiting van het KDV tijdens het kerstverlof en gedurende 3 weken in de zomervakantie. Elk jaar in de maanden oktober / november worden de sluitingsdagen voor het volgende jaar schriftelijk meegedeeld aan de ouders. De lijst wordt ook opgehangen in de inkomhal en staat op de website.

Vormingsdag

Per jaar hebben de begeleidsters 1 vormingsdag. Deze wordt minstens 1 maand op voorhand doorgegeven aan de ouders. Op deze dag sluit het kinderdagverblijf zijn deuren!

AANWEZIG VOOR 9U

De kinderen dienen aanwezig te zijn voor 9u ’s morgens omdat dan de activiteiten starten. Afwijkingen kunnen hierop toegestaan worden mits vooraf duidelijke afspraken..

VOOR SLUITINGSTIJD

Wij vragen om Uw kind tijdig af te halen, dwz niet op het sluitingsuur, maar tien minuten vroeger. Zo heeft U nog de nodige tijd om met de kinderverzorgster de nodige informatie uit te wisselen. Ouders delen op voorhand mee op welk tijdstip ze hun kindje zullen komen afhalen.

TE LAAT KOMEN

Overschrijding van het sluitingsuur door overmacht wordt aanvaard. Overschrijding zonder overmacht is slechts beperkt tolereerbaar. Wanneer de ouders om 18u00 Zonneschijn 1 of 18u30 Zonneschijn 2 niet aanwezig zijn zal per begonnen half uur 10 € aangerekend worden voor de overuren van het personeel.