Sas 36B, 9200 Dendermonde
0471.91.32.22
info@kdvzonneschijn.be

Onze dienstverlening

We informeren jou duidelijk en open over hoe onze dienstverlening eruitziet en wat je van ons kan verwachten. Als iets niet duidelijk is, vraag dan zeker meer uitleg. Je mag ons op elk moment zeggen wat je denkt over de ondersteuning die je krijgt en hoe jij de samenwerking met ons kinderdagverblijf verder ziet, wat jij nodig hebt. Je kan ook zeggen hoe je je erbij voelt. Omgekeerd bespreken wij met jou onze kijk op je kind of je situatie om in overleg met jou naar gepaste ondersteuning te zoeken.

Één reactie

  1. Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met het beheren, bewerken en verwijderen van reacties ga je naar het reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *